QUATRE EQUIPS DE RELLEUS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PISTA COBERTA

Diumenge a la tarda es van celebrar les eliminatòries del campionat de Catalunya de relleus de pista coberta a Sabadell. El MAC va presentar equip masculí i femení en les categories sub14 i 16.

El relleu 4×200 sub14 de l’equip masculí format per M.Andre-I.Castillo-P.Palos-M.Vidal va córrer força bé. Però tot i això,un error en la caiguda del testimoni va demorar l’arribada a meta, finalitzant cinquens de la seva sèrie amb un temps de 2:11.57.

L’equip femení format per S.El Yaakoube-J.Gabitova-M.Perelló-M.Sanz va fer una bona cursa amb un temps de 2:05.59 i finalitzant quartes de la seva sèrie.

En el relleu 4×300 sub16, l’equip de J.Bordallo-A.Ilea-J.Real-I.Rozalen van establir una marca de 2:52.95 fent una bona competició i acabant quarts de la sèrie.

Per últim, l’equip format per X.Llop-A.Llop-A.Masse-S.Montull va finalitzar sisè de la seva sèrie amb un temps de 3:23.11.

RESULTATS SUB14

RESULTATS SUB16

Finalment, diferents atletes del MAC van competir en el control d’hivern d’aire lliure a l’estadi Joan Serrahima. On Adrian Nicolae va ser el principal destacat. En els 1000mll va rebaixar la seva anterior marca en onze segons, deixant-la en 2:54.15.

RESULTATS

Loading