PRÈVIA CAMPIONAT CATALUNYA RELLEUS

El dissabte al matí es va celebrar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus aleví-infantil-cadet a Vic.

Aquest any el MAC va presentar 18 equips distribuits en les diferents categories i proves. Bona feina de tots els components i monitors del equips, on els canvis de relleus  van ser força bons i el treball es va veure reflectit.

Va ser un campionat amb molt nivell on classificar-se per a la jornada final era realment difícil. Els primers en competir van ser els alevins demostrant que segueixen aprenent amb esforç i treball. Bons canvis en la majoria dels relleus i bon paper en termes generals.

En categoria infantil es van establir dos nous rècords del club. El primer va ser el 4x80m masculi, format per Arnau-Izan-Sidney-Ferran amb un temps de 43.8”. Amb una brillant actuació de tots els membres i a tan sols una dècima de classificar-se per a la final.

El segon va estar el 4x200m femení format per Laura-Èlia-Aina-Gemma amb una marca de 2:03.2.  Bona competició de tot l’equip que, tot i la poca experiència en aquests tipus de campionats, va saber afrontar molt bé la competició.

Degut a les inclemències meteorològiques, les proves de la categoria cadet es van haver de suspendre. Es realitzarà el proper dia 22 d’Abril a Mataró.

RESULTATS

Loading