Participació del MAC en els campionats de Catalunya Sub 14-16-18

Aquest cap de setmana s’han disputat els campionats de Catalunya Sub 14, 16 i 18 de Pista Coberta al Palau Sant Jordi, on els atletes del MAC hi han participat amb bones actuacions.

El primer en competir ha sigut en Miquel Andreu en el salt de llargada, qui tot i començar un pèl incòmode en l’escalfament i el primer salt, ha sabut trobar bones sensacions i obtenir una millor marca personal de 4.67 metres, el que li ha permès aconseguir un 6è lloc en el campionat.

RESULTATS

Per la tarda, les atletes Sub 16 Sara Montull i Alicia Garcia han participat en el salt d’alçada i el llançament de pes respectivament. La Sara ha aconseguit passar el llistó a una alçada de 1.39 m, el que li ha permès aconseguir un 6è lloc en el concurs, mentre que l’Alicia, amb un llançament de 8.58 m (el millor de la temporada), ha obtingut una 9a posició.

RESULTATS

 

Finalment, avui diumenge l’Adrian Nicolae ha participat en els 400 m.ll, on tot i realitzar una molt bona sortida, els últims 200 metres s’han fet llargs i ha acabat en una 3a posició de la seva sèrie amb un temps de 54.60 s, acabant en una 10a posició en el global.

RESULTATS

Loading