CAMPIONAT DE CATALUNYA ADAPTAT-OPEN I DOS CAMPIONATS DE CLUBS

Molta activitat aquest cap de setmana amb tres competicions diferents.

Per començar, l’equip sub12 masculí va participar en el campionat de Catalunya de clubs al Prat del Llobregat. Un campionat on per diverses causas el MAC no va competir en totes les proves. Tot i això, bones actuacions dels atletes del club, on destaquem els 60m.t. de l’Arnau Gutiérrez, amb una marca de 10.1”. Bona competició també per Miquel Andreu, amb una marca de 9.7” als 60m.ll.. I per Joel Gómez al llançament de pilota, 18.51m. Destacar també els relleus 4x60m (Miquel Andreu-Arnau Gutíerrez-Xavier Leal-Pau Peña) que van entrar segons de la seva sèrie amb una bona marca de 36.8”.

RESULTATS

Tot seguit, a Can Dragó, es va disputar el Campionat de Catalunya adaptat-Open on l’aigua va ser protagonista i va influir en algunes marques. Tot i això, l’atleta sub16 Arnau Miret, va millorar el seu anterior registre en els 100m.ll. deixant-lo en 11.92”, a tant sols 2 centèssimes de la marca mínima pels campionats nacionals. Bona marca també de Joel Torres als 1.500m.ll., 4:30.16.

RESULTATS

Per finalitzar, diumenge al matí es va celebrar el campionat de Catalunya de clubs sub10 al Prat del Llobregat. El MAC va presentar l’equip masculí. Destacar les actuacions de Roger Garrido al salt d’alçada, 1.05m. I  Gerard Gerique al llançament de pilota, 17.51m.

RESULTATS