NOVES MARQUES PERSONALS I DUES MÍNIMES PEL CAMPIONAT NACIONAL

Dissabte a la tarda, tres atletes del MAC van participar en el 3r control Juvenil-Junior a Sabadell. Anna Jorba va establir nova marca personal en els 200m.ll., 30,66”.

Les saltadores de perxa no van tenir tanta sort. Julia Navarro es va quedar amb una marca de 2.4m. Mentre que Laia Fabra no va poder superar els 2,20m.

 

En la mateixa pista, diumenge a la tarda, més atletes del MAC van competir en la 6a Jornada control absolut. Control marcat pel gran nombre de marques personal aconseguides, fruit del bon treball diari. Les bones notícies no es van fer esperar, ja que la saltadora de longitud, Berta Hernández, va millorar la seva marca notablement amb un salt de 5.16m. En la mateixa prova, Laia Navarro va fer nova marca personal, 4.94m. La Laia també va ser protagonista en els 60m.ll., ja que tant ella com l’Anna Mantis van fer marca personal, aturant el cronòmetre en 8,49” i 8,48” respectivament.

Seguidament, en els 400m.ll, la Laura Galeano va millorar el seu anterior registre. Aquest cop va arribar a meta amb un temps de 1:10,29”. En la mateixa prova va arribar el plat fort. Lluis Casanova amb una cursa brillant va realitzar un temps de 51.23”, marca personal que a més siginifica l’accés al Campionat d’Espanya de pista coberta els propers dies 4 i 5 de Març a València.

A continuació, la saltadora d’alçada Sandra Checa no va ser menys, i amb un concurs fantàstic de principi a fi, va assolir la marca d’1.63m, quedant-se molt a prop de l’1,65m. Aquest resultat, a més de ser marca personal de pista coberta, també li obre les portes al Campionat d’Espanya el proper dia 12 de Febrer a Madrid.

 

RESULTATS CONTROL ABSOLUT

Loading