NOMBROSA PARTICIPACIÓ DEL MAC AL CROS DE CASTELLAR

Aquest diumenge, més de cincuanta atletes del MAC, es van desplaçar a la pista d’atletisme de Castellar del Vallés, on es celebrava el 53è Cros. Un cros, amb el que sovint obrim temporada, i on debuten molts atletes nous.

Com es de costum, els veterans van iniciar el cros, amb un bon Pedro Cobo que va acabar 14è en categoria Master A amb un temps de 22:42.49. En Master B, Juan Vaz, ho va fer en 9a posició i un temps de 26:07.55. En Master A femení, Sonia Paez va finalitzar en 4a posició amb 22:26.39.

Al mateix temps, en categoria Senior, Joel Torres va fer una gran cursa amb una 9a posició i un registre de 24:28.52.

Seguidament, Laia Castaño, categoria sub18, va demostrar un bon nivell amb una cursa notable, entrant a meta amb 12:50.8. i pujant al podi en tercera posició.

En categoria sub16, Ian Rozalén va ser el més destacat amb una 10a posició i un temps de 15:31.58. En categoria sub14, Jan Real va fer un bon debut com atleta, amb una 11a posició i una marca de 11:09.2

En categoria sub12, Jasmine Gabitova va ser una de les més destacades del MAC. Va fer una brillant cursa finaltizant 2a de la categoria sub12, i amb un temps de 5:09.45

En categoria sub10, Jon Grillo va ser el millor classificat amb una 9a posició i una marca de 4:30.70. I per últim, en categoria sub8, destacar la cursa d’Eneko Saenz, finalitzant 7è de la seva categoria amb un temps de 2:36.21.