Molt bons resultats als Campionats d’Espanya Sub16 a La Nucía

Aquest cap de setmana, 24 i 25 de juny, s’han disputat els Campionats d’Espanya Sub16 a La Nucía, Alacant, on els atletes Guillem Solé, Martí Vidal i Miquel Andreu han competit en representació del Martorell Atlètic Club. Cal destacar que els Campionats han sigut retransmesos en directe per LaLiga Sports TV, permetent-nos així veure en directe les actuacions dels nostres atletes.

En primer lloc, el dissabte 24 a les 18.15, Guillem Solé i Martí Vidal van participar a la prova de triple salt. Guillem Solé va aconseguir la 12a posició amb un registre de 12.48m, quedant-se així a 34cm de la seva marca personal. Paral·lelament, Martí Vidal va assolir el 13è lloc a la mateixa prova, on va assolir un resultat de 12.46m, a només 23cm de diferència la seva millor marca.

Per altra banda, Miquel Andreu va competir a la prova de salt de longitud, el diumenge 25 a les 11.25h. L’atleta va aconseguir classificar-se en 10a posició, realitzant un salt de 6.19m, que el deixava 33cm de la seva marca personal. 

Finalment, felicitar als tres atletes pel seu gran esforç, les seves fantàstiques actuacions i les classificacions aconseguides en aquests Campionats d’Espanya, i també al seu entrenador Marcos per la feina feta aquesta temporada. Enhorabona a tots i a seguir així!

.

 

 

Loading