La prèvia de Catalunya sub10-12 sempre és especial

El dissabte 1 de juny la pista “La Bòbila” de Gavà es va omplir de gom a gom per acollir la jornada prèvia del campionat de Catalunya sub10-12. Després d’un curs atlètic ple d’entrenaments, aprenentatge, competicions i superació, arriben els dies màgics pels joves atletes del nostre club. Són dies carregats d’esperança, il·lusió i ganes de provar-se a ells mateixos en la competició amb més nivell de tota la temporada.

Els atletes sub10 van començar amb molt bon peu fruit d’una actuació fantàstica per part de l’Unai Velázquez. Amb un temps de 9.56″ feia una cursa per recordar on va aconseguir el 9è millor temps de tots els participants i, per tant, li serveix per classificar-se per la jornada final! Més endavant, al salt de llargada, va fer una competició on va brillar per la seva regularitat per sobre dels 3m i de nou va classificar a la final en l’11è lloc amb un millor intent de 3.23m.

La participació masculina seguia de la mà d’en Nicolás Guirado. El jove martorellenc debutava a uns campionats de Catalunya en la prova de llançament de pes. Va fer una competició més que notable on va arribar a fer marca personal al darrer llançament amb un registre de 4.66 a només 7cm del passi a les finals.

L’Aitana Acuña també va tenir una doble participació al campionat. Als 60m va fer un registre de 10.90″ per fer 5ena a la seva sèrie. D’altra banda al llançament de vòrtex va llançar l’artefacte fins als 18.66m en el seu darrer llançament, marca que significa un bitllet per les finals i una nova marca personal que valia la 10ena posició.

Gaudirem de la presència de l’Unai i l’Aitana el proper dissabte 8 de juny a les pistes de Castellar del Vallès.

Resultats dels sub10: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/06/resultat-20240601-catsub10previagava.pdf

Els sub12, que van gaudir d’una extensa participació, van fer un meravellós paper en la jornada prèvia.

En Dario Iglesias va fer una brillant cursa als 60m on va fer un temps final de 9.39″ que li va valer la 5ena posició a la seva sèrie. D’altra banda va ser el més destacat dels atletes del MAC als 600m fent marca personal amb un temps de 1:53.50 a tan sols 0.09″ del passi per la final.

En Marco Perales també va fer una sòlida actuació al campionat, als 600m va fer una actuació molt bona fregant la seva marca personal amb un temps de 1:55.52, d’altra banda al llançament de javelina, una prova on enguany ha sorprès, va llançar 16.06m.

L’Hugo Rodríguez feia marca personal per més de mig segon als 600m per obtenir un fantàstic temps final de 1:56.23. No content amb aquesta gran fita aconseguia el passi per la final sub12 a la prova de llançament de javelina gràcies a un millor registre de 21.91m que suposa un nou rècord del club!

L’Alan Perales va meravellar a la grada del MAC a la prova dels 2000m llisos, el jove atleta del MAC va millorar el seu propi rècord del club sub12 per deixar-lo en uns enormes 7:11.51. Gràcies a aquesta fantàstica cursa, on va saber patir després d’un fort inici, va aconseguir el 6è lloc i el passi a la final.

L’Edgar Pedrosa, atleta encara de primer any, va fer una sensacional cursa als 60m tanques on, gràcies a un temps de 10.68″ va aconseguir la segona posició a la seva sèrie i el bitllet per les finals. D’altra banda al salt de llargada va fer un bon concurs amb un millor intent de 3.66m.

L’Asier Saenz, un atleta que ha mostrat una gran constància durant tota la temporada, també va participar als 60m tanques on va aconseguir la 5ena posició a la seva sèrie gràcies a un temps de 12.62″. Al llançament de disc obtenia la 16ena posició al llançar l’artefacte fins als 11.74m.

En Joan Cardete va fer un cop més la prova de llançament de pes. Aquest any ja havia estat per sobre dels 6m a la pista coberta i en aquesta competició els va tornar a fregar amb un millor llançament de 5.94m que suposaven la 17ena posició.

Des del Martorell Atlètic Club volem felicitar a famílies, monitors i sobretot als atletes per la seva feina i per competir amb la il·lusió i les ganes que els caracteritzen.

Resultats dels sub12: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/06/resultat-20240601-catsub12previagava.pdf

Loading