La 22a. Edició de la Cursa de Martorell ha estat anul·lada en la data programada.

El dissabte 28 de març, l’alcalde Martorell Il·lm. Sr. Xavier Fonollosa, ha signat un Decret d’Alcaldia que amplia vigència del Decret d’Alcaldia del 15 de març, pel qual es prenien un seguit de mesures per a la prevenció i control del coronavirus COVID-19. La pròrroga de la declaració de l’estat d’alarma per part del govern espanyol, fins al 12 d’abril, ha fet necessari allargar la vigència del decret fins que duri la situació d’excepcionalitat.

El nou decret preveu anul·lar la celebració de la Fira de Primavera de Martorell 2020, prevista del 24 d’abril al 3 de maig, i totes les activitats que s’hi havien de desenvolupar en el marc d’aquesta.
La Cursa de Martorell és una de les activitats incloses a la Fira de Primavera i queda per tant anul·lada en la data programada, diumenge 3 de maig.

En quant la situació excepcional en què ens trobem ho permeti, ampliarem aquesta informació confirmant l’anul·lació definitiva per aquesta edició o definint una data alternativa de realització.
Així que es prengui aquesta decisió, informarem amb les indicacions necessàries referents a les inscripcions realitzades.

Preguem que disculpeu les molèsties ocasionades al mateix temps que us recomanem seguir les instruccions de les autoritats sanitàries.

Ben segur que aviat ens podrem veure i gaudirem amb seguretat del nostre esport pels carrers dels nostres pobles i ciutats.
Atentament,
Cursa de Martorell

Loading