JOSÉ ECHEGARAY GUANYA L’XI CROS ESCOLAR

Esplèndida matinal atlètica hem viscut a les pistes d’atletisme CE Torrent de Llops. Un any més, per les festes del roser, el MAC organitza el campionat escolar per a totes les escoles de Martorell. Enguany és celebrava l’XI Cros on es van tancar incripcions a la mateixa pista, més de 450. Tots els atletes optaven a puntuar per a la seva escola.

La jornada va iniciar amb la cursa infantil/cadet masculí on els guanyadors van ser Mohamed Yahya i Adrian Nicolai respectivament. Seguidament van córrer les noies, on hi va haver dues guanyadores ben clares. Mariona Perelló ho va fer en categoria infantil i Èlia Cascalló en cadet.

Cumplint els horaris establerts va ser el torn de la categoria aleví. Miquel Andreu i Jasmine Gabitova van proclamar-se guanyadors en les seves curses. En categoria Benjamí, els guanyadors van ser Musa Yahya i Berta Estebanez.

Tot seguit van córrer els pre-benjamins. En una cursa molt disputada, Rida Mighiss va guanyar en el tram final. En noies ho va fer la Rebeca Cabrera. En la cursa més divertida, la dels nins, Solaiman Zaaj i Noa López van ser els guanyadors.

Per últim, en la Open vam viure una cursa molt competida i amb un final trepidant.  Lluis Casanova i Laia Castaño van pujar al podi després de guanyar en les seves categories.

Finalment, van ser un total de 261 atletes arribats a meta. I sumant tots els punts, l’escola José Echegaray va aconseguir pujar al podi per endur-se el trofeig de campió de l’XI Cros escolar.

Enhorabona al José Echegaray i a tots els atletes que van participar en aquest cros. També, us animem a guardar el dorsal i participar en les següents jornades de pista, 21 i 28 d’Octubre.

 

RESULTATS

Loading