Fins a 14 atletes del MAC aconsegueixen un bitllet per la final del Campionat de Catalunya Sub 10-12-14

El passat dissabte 12 de juny es va disputar la jornada prèvia al campionat de Catalunya de les categories Sub 10, Sub 12 i Sub 14 a Castellar del Vallès.

Pels atletes Sub 10, la jornada va començar amb en Daniel Castillo en els 1000 metres marxa, on amb una marca de 8:06,40 i una 7a posició a la seva sèrie va aconseguir classificar-se per la final. Un cop acabada la marxa, els atletes Pau Garrido i Oier Garcia entraven a pista per a participar en els 60 metres llisos, on en Pau va aconseguir també classificar a la final amb una marca de 9,47 s i una segona posició a la seva sèrie. Per la seva banda, l’Oier va córrer en un temps de 10,3 i va aconseguir una segona posició en la seva sèrie. Minuts més tard, el salt d’alçada tornava a portar a pista a en Daniel Castillo i a l’Oier Garcia així com a l’Eneko Saenz. L’Eneko va aconseguir també classificar a la final en passar el llistó a 1,04 m, mentre que en Daniel va aconseguir saltar el 0,99 i l’Oier el 0,94. Per tancar la jornada pels Sub 10, l’Eva Bou va participar en el salt de llargada, on en un concurs on va anar millorant en els tres salts, va aconseguir una millor marca en el tercer de 2,53 m.

En el cas dels atletes Sub 12, els 60 metres tanques van obrir la jornada, on els tres atletes del MAC que hi van participar van aconseguir classificar-se per la final. L’Arnau Guirado va aconseguir una marca de 10,65, la Valeriia Lavryk 11.24 i la Carlota Puig 10.83. Un cop acabades les sèries de les tanques, l’Arnau Guirado i en Jon Grillo van participar en el salt s’alçada, així com posteriorment la Carlota Puig. Tant en Jon com la Carlota van aconseguir classificar a la final, Jon amb una marca d’1,24 i la Carlota amb un salt de 1,25 m, el qual igualava la seva marca de la temporada, mentre que l’Arnau va aconseguir passar els 1,19 m. Mentre es disputava el salt d’alçada masculí, l’Ian Marín va competir en els 2000 metres marxa, on va aconseguir una nova marca personal amb un temps de 14:37,78, la qual cosa li va permetre classificar a la final. Per tancar la jornada matinal, En Jon Grillo va participar en el salt de llargada, on també va aconseguir classificar a la final amb un salt de 4,22 m, el qual suposa una nova marca personal, i mentre es disputava la llargada, la Valeriia Lavryk i la Lucia Iglesias participaven en els 60 metres llisos, on la Valeriia va classificar a la final amb un temps de 9,41 i la Lucia Iglesias va aconseguir una marca de 9,76 s.

A la tarda, la Lucía Iglesias va participar en els 600 metres llisos, on aquest cop si classificava a la final amb un temps d’1:55,77. Per tancar la jornada pels Sub 12, en Biel Martínez participava en el llançament de Pes, on va realitzar un millor llançament de 6,08 m.

Els atletes Sub 14 van obrir la jornada amb els 80 metres tanques, on en Martí Vidal va aconseguir una marca de 17,20 s en una cursa en la qual va realitzar una gran sortida, però el pas per la 5a tanca va causar una pèrdua de velocitat que va marcar la resta de la cursa. Posteriorment, en el salt de llargada en Miquel Andreu i en Martí Vidal van completar un concurs en una línia ascendent en els dos casos. La participació dels dos atletes va tancar amb una marca personal de 4,51 m per a en Martí Vidal i una nova millor marca de la temporada en aire lliure per a en Miquel (4,48 m), cosa que va permetre als dos classificar a la final. Moments més tard, en Miquel tornava a entrar a pista per a participar en els 80 metres llisos, on tot i les molèsties que arrossegava va aconseguir una marca d’11.58, 18 centèsimes per sobre de la seva MMP.

A la tarda, l’Ian Castillo, en Marc Hernandez i l’Ainoa Dueñas van participar en el llançament de disc, el salt d’alçada i el llançament de javelina respectivament. L’Ian va aconseguir sobreposar-se a 2 llançaments nuls en els dos primers intents i aconseguir una marca en el 3r de 24,11, el que el situava 5è en el concurs i resulta en una nova marca personal que el classificava per a la final. En el cas del Marc Hernández també va aconseguir classificar per la final en completar un concurs net passant el 1,40, i deixant molt bones sensacions en els intents sobre el 1,45. Per la seva banda, l’Ainoa Dueñas va aconseguir també un lloc per la final a l’aconseguir una nova marca personal al llançar la javelina a una distància de 20,10 en un concurs en una línia ascendent. Moments més tard, en Guillem Solé entrava a pista per a participar en els 150 metres llisos, on va aconseguir una marca de 22,35 tot i les molèsties que va sentir durant la cursa. Finalment, per tancar la jornada, l’Ian Castillo, en Marc Hernandez, l’Ainoa Dueñas i la Chorouk ElMetmary van participar en els 220 metres tanques, amb unes marques de 37,51 s, 38,08 s, 39,50 i 39,30 respectivament.

Loading