Els sub16 brillen a l’autonòmic de Pista Coberta

El passat dissabte 17 de febrer es va dur a terme el Campionat de Catalunya sub16 de pista coberta a Sabadell. Un cop més el MAC va estar ben representat per un grapat d’atletes que va donar el seu màxim, en primer lloc, per classificar-se per aquesta jornada, i per fer el millor paper possible al campionat.

En Jan Morales va obrir la competició a la prova dels 60m llisos. Amb un registre de 7.97″ es va quedar a tocar de la seva marca personal fent una magnífica cursa.

Als 600m vam tenir la representació d’en Biel Martínez, un atleta que va fer millor marca personal el dia més important de tot el calendari d’hivern. En una cursa molt disputada va marcar un temps de 1’34″24 que van significar la 13ena posició al campionat. Instants després d’aquesta gran actuació va fer 9è al triple salt amb un registre de 11.53, de nou marca personal. Cal destacar que en Biel és nascut al 2010!

En Guillem Solé va disputar els dos salts horitzontals, un al matí i l’altre a la tarda. Al matí, al triple salt, va assolir la 6ena posició amb un salt de 12.57 marca mínima per participar als campionats d’Espanya sub16 a València. A la tarda, al salt de llargada, va obtenir la 8ena posició amb un registre de 5.57m.

Pel que fa al salt d’alçada la Carlota Puig va fer 10ena en un concurs molt disputat on va acabar amb una marca de 1.42m. Recordem que la Carlota, igual que en Biel i en Jan, són atletes de primer any.

Al llançament de pes la Laia Hernández va assolir una treballada 13ena posició amb un millor llançament de 7.92m

A continuació trobareu l’enllaç amb els resultats: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/02/resultat-20240217-catsub16pcsabadell.pdf

Loading