Els sub14 del MAC ho donen tot al campionat de clubs a Mataró

El dissabte 4 de maig va tenir lloc el Campionat de Catalunya de clubs d’aire lliure a la localitat de Mataró. L’equip masculí sub14 va accedir a aquest campionat on només 16 equips d’arreu de Catalunya hi poden prendre part. Malgrat les absències que van condicionar el nivell real del grup, cal destacar que els representants del MAC ho van donar tot en tot moment i van fer un magnífic paper.

El campionat iniciava amb l’actuació d’en Jon Grillo amb el triple salt. Grillo, actual medalla d’argent en l’esmentada prova a pista coberta, va aconseguir la segona posició amb un millor salt de 10.13m que suposaven 15 punts!

L’Arnau Guirado va agafar el relleu del Jon i, amb dos fantàstiques curses en menys de mitja hora, va catapultar al MAC a la segona posició global virtualment. Guirado va fer unes marques de 10.87″ i 13.39″ als 80m llisos i 80m tanques respectivament i va sumar 30 punts, una actuació brillant.

Arribàvem al torn de l’Oier García que va sorprendre a tothom als 600m amb un temps de 1’56″42, marca personal per 5 segons i 9 punts per l’atleta de primer any. García però, va sumar una nova participació ajudant al club amb el llançament de disc on va fer un millor llançament de 10.36m que suposava un valuós punt més

L’esperit de l’equip i les grans actuacions van contagiar a l’Ian Marín que al llançament de pes va aconseguir una nova marca personal amb un registre de 6.47m i 6 bons punts. Instants més tard Marín va realitzar una bona cursa als 3000m marxa on, amb un temps de 21’13″68, va donar 9 punts més al MAC que encara estava situat en posicions de finalista.

Eneko Saenz, un altre dels integrants de primer any, va lluitar contra el vent de Mataró per fer un molt bon salt de 3.98m que donaven 7 punts més per l’equip. Encara ens tenia guardada una nova sorpresa, Saenz va fer una marca personal per més de 20 segons als 1000m obstacles i amb un temps de 3’48″62 afegia 3 punts més al marcador.

Jon Grillo, l’atleta que iniciava el campionat, es va encarregar de posar punt i final a l’actuació del MAC a la capital del Maresme amb una marca personal als 220m tanques. Gràcies a un temps de 35.87″ va aconseguir 9 punts que esdevindrien vitals per resistir l’avenç dels companys de Sant Just.

Finalment els nois sub14 del Martorell Atlètic Club van acabar el campionat en 15º posició amb un total de 89 punts. Des del club volem felicitar a les famílies i als atletes pel seu compromís, les ganes de superar-se i el clima viscut en una experiència que esperem repetir la propera temporada.

Tot seguit trobareu els resultats de la competició: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/05/resultat-20240504-catclubssub14mataro.pdf

 

Loading