Els sub12 tanquen la pista coberta

El passat 23 de març va tenir lloc la final del campionat de Catalunya sub12 de pista coberta. Aquest esdeveniment, que la Federació Catalana d’Atletisme va incorporar fa dos anys, reuneix als millors atletes menors de 12 anys de tot el territori català. La participació del MAC va estar centrada sobretot en les curses, en especial en el mig fons i fons on, gràcies a un grupet de joves molt prometedor, s’estan batent rècords amb freqüència.

Als 60m l’Edgar Pedrosa, encara al seu primer any a la categoria, va marcar uns bons 9.11″ que li van donar la 9º posició al campionat. En Marco Perales, l’únic en classificar-se en 2 proves per aquesta jornada final va fer 1’59″66 als 600m i va repetir marca a l’alçada amb un millor salt d’1.15m.

Pel que fa a l’Alan Perales i al Darío Iglesias van fer una fantàstica cursa als 2000m on van classificar 6è i 11è respectivament, no disposem dels temps degut a una errada amb el cronometratge elèctric.

Per cloure la jornada en Pol Prat ens va deixar a tots bocabadats amb el seu 4t lloc al salt amb perxa. Amb una marca d’1.80m va quedar-se a tocar de les medalles en aquesta final del campionat. El jove atleta del MAC ha fet una gran progressió a la perxa enguany i encara té la temporada d’aire lliure, quin futur!

A continuació, els resultats de la final: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/03/resultat-20240323-catsub12finalpcsabadell.pdf

Loading