EL MAC TANCA LA PRÈVIA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA AMB BONES SENSACIONS

Dissabte es va celebrar la jornada prèvia del Campionat de Catalunya benjamí-aleví-infantil a Castellar del Vallès.

Magnífica competició dels atletes del MAC, que van consolidar el seu creixement amb les diferents proves i curses que es van disputar.

El benjamí Miquel Andreu, va competir en la segona sèrie dels 60m.ll. on va acabar 4rt amb 10.06” classificant-se així per la final de Catalunya el proper 10 de Juny a Castellar del Vallès. Ell mateix va competir en el salt de llargada on la millor marca la va fer en l’últim intent, 3.03m. Bones notícies també per Marc Hernández, que va establir marca personal en el salt d’alçada, 1.01m i es va classificar per a la final. Martí Vidal, amb la mateixa marca no va tenir tanta sort per la diferència de nuls.

Bona competició de l’alevina Sara Daza en els 60m.t. que va deixar la marca en 11.43”. En la mateixa prova, Arnau Gutiérrez va competir molt bé i va acabar guanyant la seva sèrie amb 10.38”. Marca, que es converteix en nou rècord del club, i que li dóna accés a la final de Catalunya. Alicia Garcia segueix a un bon nivell i així ho va demostrar. En el llançament de pes, va establir 7.11m, i en el llançament de disc va acabar 4rta amb 18.05m. Participarà a la final de Catalunya en les dues proves.

Gran nombre d’atletes del MAC infantils en la jornada prèvia. Izan Moreno i Sidney Schuluesche van competir en els 80m.ll. amb 12.17” i 12.03” respectivament. L’Aina Llop va establir la marca en els 80m.ll. amb 11.68” i en els 150.m.ll. va fer 22.40”. En la mateixa prova, la seva germana Xènia Llop, va aturar el cronòmetre en 23.63”. La Laura Apolzan, va competir en els 150m.ll. i en el salt d’alçada. En el primer va aturar en el cronòmetre en 21.85” i en l’alçada va acabar 2na amb marca personal de 1.43m. Marca que li dóna accés a la final.

Èlia Cascalló també es va classificar per a la final en els 3.000m.ll., ja que finalitzar 8ena amb una temps de 11:50.24. En els 80m.t., Marta Romero es va quedar amb 18.17”. En la mateixa prova, Arnau Miret es va assegurar la presència en la final de Catalunya al millorar la seva antiga marca, on va establir nou rècord de club, 13.20”. L’Arnau, va aconseguir ser el primer del rànquing en el salt d’alçada, i participarà directament a la final en aquesta prova. Sidney també va competir en els 80m.t. fent una marca de 16.36”.

RESULTATS BENJAMINS

RESULTATS ALEVINS

RESULTATS INFANTILS

Loading