DUES MEDALLES I DIFERENTS MARQUES PERSONALS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Aquest dissabte es va celebrar la final del campionat de Catalunya benjamí-aleví-infantil a Castellar del Vallès. Gran actuació de tots els atletes que van tancar la temporada amb bones marques.

El benjamí Miquel Andreu va competir en les semifinals dels 60m.ll., que va aturar el cronòmetre en 9.87” i es va quedar a prop de passar a la final. En el salt d’alçada va participar el Marc Hernández que va assolir els 0.96m quedant 9è de Catalunya.

L’aleví Arnau Gutiérrez no va tenir el millor dia i en els 60m.t. es va quedar amb la marca de 12.34”. D’altra banda, Alícia Garcia, que va competir en dues proves, va fer bon campionat amb dues marques personals. En el pes va llençar 8.01m quedant 7a de Catalunya; mentre que en llançament de disc va establir la marca de 19.52m, 4a de Catalunya.

La infantil Èlia Cascalló va quedar 9a de Catalunya en els 3000m.ll. amb una cursa molt ràpida on va aconseguir fer 12:07.40. Arnau Miret ha acabat molt bé la temporada, va establir marca personal i rècord del club en les dues proves que va fer. En els 80m.t., després de passar a la final, va aturar el cronòmetre en 12.60” i aconseguint la medalla d’argent. I en el salt d’alçada, en un concurs molt ajustat, va assolir l’1.63m proclamant-se campió de Catalunya amb la millor marca catalana de la temporada. Finalment, la Laura Apolzan va quedar 6a de Catalunya amb una marca de 1.37m.

RESULTATS BENJAMINS

RESULTATS ALEVINS

RESULTATS INFANTILS

Loading