Cristina Camara, subcampiona en els 100 m.t. del C. Catalunya Universitari

Tanquem un cap de setmana on els atletes de promoció del MAC han participat en el Gran Premi Fira dels Espàrrecs de Gavà i els atletes Sub 20, 23 i Absoluts en el Campionat de Catalunya Universitari a Lleida.

La competició a Gavá va estar marcada per la pluja, la qual va provocar retrassos a l’inici de la jornada. Tot i així, cal destacar el gran concurs dels atletes Sub 12 en el salt d’alçada, on es van aconseguir diverses noves millors marques personals i on cal destacar la Carlota Puig i a l’Arnau Guirado, qui amb uns salts de 1.16 m i 1.35 m respectivament van guanyar els concursos. Els atletes Sub14 van participar en els 80 m.ll i en els 220 m.t, on cal destacar el debut amb una gran cursa d’en Guillem Solé, qui va quedar primer de la seva sèrie amb un temps de 11.75 s. En la categoria Sub 16, cal destacar el debut de la Leyre Serrano en els 100 m.ll i en els 300 m.ll, amb 14.56 s i 51 s respectivament, bons resultats per un debut.

   

A Lleida, en el Campionat de Catalunya Universitari, els llançadors de javelina van obrir la jornada amb el concurs de la Mireia Coca, que amb un concurs de menys a més va acabar aconseguint una marca de 21.89 m. Just després, en Pol Liria va completar un concurs molt regular amb un millor llançament de 36.22 m. Alhora, en Carlos Antunes va començar a trobar bones sensacions en els 200 m.ll i minuts més tard, la Cristina Camara va aconseguir una segona posició en els 100 metres tanques que li va valer una medalla d’argent amb una marca de 15.8 s. Finalment, en el salt de longitud, l’Anna Mantis va millorar la seva marca respecte l’any passat amb un salt de 4.98 m.

Loading