CONTROL SUB 16 I RELLEUS A SABADELL

El dissabte passat, els atletes del MAC van competir en el control sub16 a Sabadell. Un control, obert només als atletes amb les millors marques de cada prova, on van competir el Genís Bordalló i l’Èlia Cascalló.

El dos van competir en els 600m.ll., on Genís Bordalló va seguir demostrant la seva millora atlètica baixant la seva antiga marca gairebé tres segons. Va establir marca personal amb 1:37.11. Èlia, per la seva part, també va fer un cursa molt bona aconseguint marca personal amb 1:47.49.

RESULTATS

En la mateixa pista, es van disputar les eliminatòries del campionat de Catalunya de pista coberta de relleus. L’equip sub14 femení  va ser l’únic representant del MAC. Aquest estava format per: Xènia Llop-Aina Hernández-Cloe Lenhardt-Alicia Garcia. Totes les noies van ser debutant en pista coberta i els nervis hi van ser presents. Es van esforçar al màxim i van aturar el cronòmetre en 2:13.80.. Tot i això, no es van classificar per a la final, però van adquirir una bona experiència per a properes competicions.

RESULTATS

 

Loading