Comencem el mes de juny amb molta energia!

Per començar, cal destacar que el dijous 1 de juny, Sara Montull va aconseguir un molt bon registre d’1.45m a la prova de salt d’alçada al control intern que va disputar-se a Vilanova i la Geltrú.

Dos dies més tard, el dissabte 3 de juny, el MAC va portar deu atletes a la Prèvia del Campionat de Catalunya Sub16 celebrat a la ciutat de Lleida. La jornada va consistir en una àmplia varietat de proves on els atletes van aconseguir molt bons resultats a nivell general.

Al matí Aina Ferrer va fer un salt de 2.20m a la prova de perxa, quedant-se així a prop dels 2.40m que haurien suposat una nova marca personal.

Posteriorment, a la llargada, els atletes van viure un concurs històric: Miquel Andreu va quedar primer amb un registre de 6.25m, que no només va suposar un rècord del club en la categoria Sub16, sinó també un rècord absolut! En segon lloc va acompanyar-lo Martí Vidal, amb un salt de 5.90m, aconseguint així una nova marca personal. Finalment, Guillem Solé va completar la prova en quarta posició amb un salt de 5.81m, fent marca personal per 43cm.

A la tarda, per motius meteorològics, es va suspendre la jornada i tots els atletes van classificar-se per a la final que tindrà lloc el proper dissabte 10 de juny a Santa Coloma de Gramenet.

Aquest cap de setmana també va disputar-se el Campionat de Catalunya de proves combinades Sub20, on Èlia Cascallo va participar per primera vegada i va quedar en una molt bona cinquena posició! 

 

Loading