CLOENDA CHALLENGES FCA de 10K i 21K 2017

A l’Auditori Joan Cererols de Martorell es va celebrat la cloenda de les primeres Challenges de 10K i 21K de la Federació Catalana d’Atletisme.
L’acte es va iniciar amb els parlaments del Regidor de Salut de Martorell Sr. Albert Fernández que va donar la benvinguda als presents i lliurà una placa de reconeixement a la Federació Catalana d’Atletisme, El President de la FCA Sr. Joan Villuendas que es va congratular que Martorell tornes a agafar embranzida al món de les curses en ruta, el President del Martorell Atlètic Sr. Sergi Cinto que va agrair tant a l’Ajuntament com a la FCA la confiança mostrada envers el club a l’hora d’organitzar tant el Campionat de Catalunya de 10K com la cloenda de les Challenges i el Director de Championchip Sr. Andreu Ballbé que va ressaltar la importància de la FCA a l’hora de donar homogeneïtat i qualitat al circuit de curses de ruta a Catalunya.
Dels 84 premiats un total de 63 van pujar a recollir el seu premi i la samarreta commemorativa i personalitzada que va preparar l’Ajuntament de Martorell per aquest acte.
Després de la tradicional foto de família, tots els assistents van fruir d’una estona de xerrada i intercanvi de sensacions en un pica-pica informal amb el qual es va donar per acabat l’acte.

Enllaç a galeria fotogràfica

CLOENDA CHALLENGES FCA 21k i 10K

Loading