ARNAU MIRET, TERCER EN LES COMBINADES I CONCENTRACIÓ DE SALT D’ALÇADA

Aquest cap de setmana els atletes sub16, Arnau Miret (Hexatló) i Laura Apolzan (Pentatló), van competir en les proves combinades per pista coberta a Gavà. La jornada va començar el dissabte  i va finalitzar el diumenge.

L’hexatló de l’Arnau va començar amb els 60mll, que va fer una marca de 7.86”. Seguit del salt de llargada, 5.18m, llançament de pes, 9.02m i el salt d’alçada, 1.57m.El diumenge va finalitzar amb els 60m.t., 9.77” i els 1.000m.ll., 3:35.62. Tot i que la temporada acaba de començar, va fer unes combinades molt bones, aconseguint un total de 2.829 punts i acabant tercer en la classificació general.

D’altra banda, la Laura va haver d’abandonar la pentatló per lesió quan portava tres proves realitzades. En els 60m.t. va acabar en 11.34”, en el salt d’alçada va fer 1.34m, i en el llançament de pes es va quedar amb 5.45m.

RESULTATS

Dissabte a la tarda, l’Arnau, va ser convocat al CAR de Sant Cugat del Vallès, per realitzar una concentració de salt d’alçada. La sessió estava dividida en una part teòrica i una pràctica, per tal d’afavorir les millores tècniques en aquesta modalitat. La convocatòria de l’Arnau va ser gràcies als resultats aconseguits la temporada passada. Per tant, l’animem a seguir entrenant i seguir aprenent per poder créixer atlèticament.

Loading