Arnau Guirado i Darío Iglesias brillen al campionat de combinades.

Dissabte 25 de maig Tarragona va acollir el Campionat de Catalunya de proves combinades en categoria sub12-14. Per part del MAC comptàvem amb doble representació masculina, en Darío Iglesias a la categoria sub12 i l’Arnau Guirado a la sub14. En una jornada marcada pel fort vent, com és habitual a l’estadi Natàlia Rodríguez, els nostres atletes van fer un esplèndid paper defensant els colors del MAC.

Darío Iglesias començava fent els 60m en uns bons 9.71″ per després enfrontar-se al salt de llargada. Al fossat va fer un millor salt de 3.63m per continuar amb un bon nivell la combinada. A continuació va arribar fins als 6.55m al llançament de pes, registre que està molt a prop del seu rècord personal. Per acabar la combinada va aconseguir una marca d’1.05m al salt d’alçada. Finalment en Darío va aconseguir una meritòria 16º posició amb una puntuació final de 701 punts. Cal destacar que en Darío és nascut al 2014 i, per tant, és dels petits de la categoria. Des del club l’animem a seguir treballant per repetir participació la propera temporada.

Pel que fa a la categoria sub14 l’Arnau Guirado tornava a fer una combinada a Tarragona per segon cop en una quinzena! Guirado va començar fent una nova marca personal als 80m amb un temps de 10.84″, al salt de llargada va trobar més dificultats, fruit de l’estat del sintètic, i va arribar fins als 4.76m. Al llançament de pes va llençar l’artefacte de 3kg fins als 8.25m per aconseguir una altra marca personal! Després d’unes hores de pausa per agafar forces a la tarda va ser el torn dels 80m tanques on, tot i el fort vent en contra (-3.5m/s) va aconseguir un registre de 14.04″. Finalment al salt d’alçada va brillar de nou amb un millor salt de 1.56m que li van valer la victòria parcial en aquesta prova.

Arnau Guirado va acabar en 4t lloc amb un total de 2.063 punts, marca personal a les combinades pel jove atleta del MAC que arriba en un gran moment de forma als compromisos decisius de la temporada.

Resultats del campionat: https://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/2024/05/resultat-20240525-catcombinadessub1214tarragona.pdf

Loading