Alexandra Asi, medalla de bronze al llançament de pes del CC de pista coberta S14

El passat dissabte 19 de març es va celebrar a la pista coberta de Sabadell la jornada final del campionat de Catalunya S14 en pista coberta. L’Alexandra Asi va participar en el llançament de pes després d’haver classificat en una 3a posició a la jornada prèvia amb una marca de 10.09 m. A la final, va tornar a millorar la seva marca personal en un tercer llançament de 10.27 que li va valer entrar a la millora en una 3a posició. Un cop a la millora, va defendre la tercera posició en un nou gran llançament al 6è intent, on va aconseguir una nova marca personal i rècord del club amb 10.51 m, el que li va valer una medalla de bronze al concurs.

Posteriorment, la Carlota Puig va entrar a pista per a participar en el concurs de salt d’alçada. La Carlota va classificar a la final gràcies a una gran competició a la jornada prèvia, on va acabar 4a amb una nova millor marca personal de 1.41. A la jornada final, en un concurs on va costar agafar ritme de competició, va aconseguir superar el 1.34 en el 3er intent. Des d’aquí, va anar creixent en sensacions i lluitant cada salt, cosa que li va permetre superar el 1.37 al segon intent i quedar-se molt a prop de superar el 1.40. La Carlota va finalitzar el concurs en una 10a posició.

Pots consultar els resultats complets del campionat AQUÍ.

Ahir diumenge 20 de Març, es va disputar el campionat de Catalunya S16 en pista coberta, on l’Adrian Ortega va participar als 600 metres llisos. L’Adrian arribava a la cursa amb la 18a marca, i tot i això va fer valer l’après als entrenaments i va aconseguir una nova millor marca personal amb 1:33.85, temps amb el que va acabar en una 6a posició de la seva sèrie i 12è a la global. Amb aquest temps, també obté un nou rècord del club S16 en els 600 mll de pista coberta.

Pots consultar els resultats complets del campionat AQUÍ

Loading