4 atletes S16 classifiquen a la final del Campionat de Catalunya | Jornada Prèvia CC S16

El passat Diumenge 26 de juny es va celebrar la prèvia del Campionat de Catalunya S16 a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. Fins a 10 atletes del MAC hi havien aconseguit marques per a poder competir en aquesta jornada, dels quals 4 han classificat a la jornada final que se celebrarà el pròxim 9 de juliol a l’estadi municipal de Can Dragó, a Barcelona.

A les curses, l’Adrian Ortega i en Martí Vidal van córrer els 600 metres llisos. L’Adrian va fer un temps de 1.33.68, molt a prop de la seva MMP i amb el que va quedar 4t de la seva sèrie. En Martí, amb un temps de 1.38.03, va aconseguir una nova MMP i va quedar en 3a posició de la seva sèrie.

Als concursos, en Miquel Andreu va competir al salt de llargada, on amb un millor salt de 5.24 amb el que va finalitzar el concurs en una 16a posició. Al salt d’alçada, en Marc Hernandez va classificar a la final en 10a posició en superar el llistó en 1.50 m, mentre que la Soraya El Yaakoube va acabar el concurs en una 18a posició en superar el llistó en 1.33. Al triple salt van competir 4 atletes del MAC. A la categoria masculina, l’Ian Castillo va classificar a la final en 9a posició amb un millor salt de 11.27 m. L’Erik Sanchez també va classificar a la final al saltar 11.07, amb el que va acabar en una 12a posició. En Martí Vidal es manté en els 10.70 m, amb els que va acabar en una 14a posició. A la categoria femenina, la Soraya El Yaakoube va tancar el concurs amb un millor salt de 8.90 m.

Per a tancar la jornada, l’Ainoa Dueñas va aconseguir classificar la final del llançament de javelina amb un millor llançament de 22.23 (molt a prop de la seva MMP) i una 9a posició.