PRÈVIA DE CATALUNYA SUB14 I UNA MARCA PERSONAL

Aquest dissabte es va celebrar la jornada prèvia del campionat de Catalunya sub14 de pista coberta a Sabadell. El MAC va presentar una atleta, la Alicia Garcia, en el llançament de pes.

L’Alicia, després de millorar marca en l’anterior competició a Martorell, 8.98m, va tornar a millorar en aquesta ocasió. En el segon llançament va fer una millor marca personal de 9.36m, amb la qual es classifica per a la final de Catalunya el proper 9 de Març.

A la tarda, el velocista Genís Bordalló va competir en el control sub18 de pista coberta a Sabadell. El Genís va sortir molt fort i va aconseguir millorar la seva anterior marca en més d’un segon, 53.30”.

Diumenge al matí, quatre atletes del MAC van competir a Sant Celoni en el control d’hivern. Arnau Miret i Ainara Massé van competir en el salt d’alçada i en els 100mll. En el salt d’alçada, l’Arnau es va quedar amb 1.69m i Ainara va igualar marca amb 1.25m. En els 100mll., Arnau va guanyar la seva sèrie amb 12.2” i Ainara va quedar tercera de la seva sèrie amb 15.5”.

En el mateix control, Laia Castaño i Jose Luis Morales van competir en el 1500mll. Laia va guanyar la seva cursa amb folgança establint 5:23.3 i Jose Luis va quedar sisè amb una marca de 4:49.3.

RESULTATS SUB14

RESULTATS SUB18

RESULTATS SANT CELONI

Loading