Seguint algunes de les vostres indicacions , hem millorat el circuït:

  • Circuï més planer i millor seguiment pels espectadors

Descarrega PDF amb carrers                         Descarrega PDF amb perfil

CIRCUÏTS CURSES INFANTILS DE PROMOCIÓ:

Ajuntament de Martorell:
En realitzar una inscripció per la cursa de 5K, obtindreu un codi per realitzar una inscripció gratuïta per les curses de promoció de 580 , 700 o 1300 metres.

* El Martorell Atlètic Club ha preparat un seguit d’entrenaments per garantir una mínima capacitat i una bona experiència als participants, de la Cursa de Martorell.
Tots els entrenaments, dirigits per tècnics diplomats, tindran lloc a les pistes d’atletisme del CE. Torrent de Llops els dimarts del mes de març i abril sempre a les 20.00 hores. Es faran fins a tres grups de nivell i l’únic requisit es estar inscrit prèviament a la Cursa de Martorell.
 

ON ES PODEN RECOLLIR ELS PITRALS I XIPS?

Al CE Torrent de Llops (lloc de sortida de la Cursa de Martorell, Carrer Josep Vilar s/n), el dissabte 2 de maig de 17:00 a 20:00 i el diumenge 3 de maig de 7:30 a 9:00 hores.

FINS QUAN ES PODEN RECOLLIR ELS PITRALS DE LES CURSES INFANTILS? Els atletes de les curses infantils podràn recollir els pitrals els mateixos dies i hores..

QUE ES NECESSITA PE RECOLLIR EL PITRAL, XIP, SAMARRETA,ETC?

Heu de portar el justificant d’inscripció  i el DNI  o document acreditatiu d’identitat.

ON PODEM DEIXAR EL COTXE?

No tindreu gaires problemes d’aparcament, peró us recomanem aquestes zones molt properes a la sortida.

FORMAT PDF

XXII edició de la Cursa de MartorellIV Cursa de 5km3/5/2020REGLAMENTL’Ajuntament de Martorell, amb la col·laboració del  Martorell Atlètic Club (MAC), organitza amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, i sota el control del Comitè Català de Jutges la XXII  edició de la Cursa de Martorell, IV cursa de 5 km. en ruta, el diumenge 3 de maig de 2020 i  sota el següent reglament:Art 1– La Cursa que es desenvoluparà sobre la distància de 5 km, està oberta a tothom que accepti i respecti, tant la distància com el present reglament. No es permet la participació amb cap artefacte amb rodes, tret dels que disposi l’organització com mitjans de control. Aquesta competició es regirà d’acord amb la Normativa de Curses de Fons de la FCA i tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF. Art. 2– La distància està oficialment certificada per la Federació Catalana d’Atletisme, el circuit és de 5 km i els participants faran una volta. La sortida es donarà el dia 3 de maig de 2020 a les 10:00 hores del matí al carrer Josep Vilar, davant les pistes d’atletisme del CE Torrent de Llops.
Art. 3– Inscripcions en www.championchip.catPreus de les inscripcions:Cursa de 5 km: 8 € amb xip groc de propietat i 10 € amb xip de lloguer.
Curses Infantils: 2 € (gratuït amb la inscripció d’un adult).Les inscripcions són personals i intransferibles. El fet de participar sense dorsal o amb el d’una altra persona comportarà la desqualificació automàtica.El termini d’inscripció per a la cursa de 5 km i les curses infantils serà el dimarts 28 d’abril de 2020 a les 21:00, o quan s’esgotin les inscripcions.

 

 

 Art 4 – Categories:

Cursa de 5 km: Categoria General i General Local masculí i femení.

SUB18 M-F Els nascuts/des els anys 2003 al 2004

SUB20 M-F Els nascuts/des els anys 2001 al 2002

SUB23 M-F Els nascuts/des els anys 1998 al 2000

Senior M-F Els nascuts/des els anys 1986 al 1997

Master1 M-F  Els nascuts/des els anys 1976 al 1985

Master2 M-F Els nascuts/des els anys 1966 al 1975

Master3 M-F Els nascuts/des a l’any 1965 I anteriors.

 Art 5 – Per poder participar i optar a classificar-se s’ha de participar amb el dorsal proporcionat per l’organització, aquest haurà de dur-se en un lloc ben visible. A més cada participant haurà de portar el xip groc propi o el proporcionat per l’organització, que serà tornat en finalitzar la cursa. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o la identitat de l’atleta. Hi haurà servei de guarda-roba, WC i dutxes.

 Art. 6 – A tots els participants de la XXII Cursa de Martorell se’ls lliurarà una bossa amb diversos obsequis dels patrocinadors, així com una samarreta tècnica.
A la Cursa de 5 km els trofeus seran pels 10 primers/res classificats/des i 5 primers/res classificats/des locals de la General i el/la primer/ra classificat/da de cada categoria.
No es poden acumular els trofeus i tindran categoria de local tots els inscrits, abans del 28 d’abril, que siguin residents a Martorell i ho especifiquin a la inscripció  i els integrants del Martorell Atlètic Club.
Art. 7 – Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Jutge Àrbitre, acompanyades de 30 €, com a dipòsit, i només seran acceptades fins 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En el cas de ser acceptada la reclamació, es tornarà el dipòsit.

Art.8 – L’Ajuntament de Martorell, la FCA i el MARTORELL ATLÈTIC CLUB no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició. La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament.

 Art. 9 – Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe, i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les dels resultats. Tanmateix autoritzen a l’organització a utilizar aquestes dades i la seva imatge en qualsevol forma, suport i ocasió a efectes exclusius de la promoció de la cursa. Poden exercir el seu dret de renúncia al correu:  cursamartorell@martorellatletic.cat

******************************

CURSES INFANTILS

Circuit: Carrer Josep Vilar, Plaça Frederic Duran i Carrer Pep Ventura

Horaris:

Cursa A (SUB 14 i SUB 16 o Infantils i Cadets) Sortida a les 11:00 – 1300 m.

Cursa B (SUB 10 i SUB 12 o Benjamins i Alevins) Sortida a les 11:15 – 700 m.

Cursa C (SUB 8 o Prebenjamins) Sortida a les 11:25 – 580 m.

Categories:

SUB 8 (PBM-PBF) Els nascuts/des els anys 2013 i posteriors

SUB 10 (BM-BF) Els nascuts/des els anys 2011 i 2012

SUB 12 (AM-AF) Els nascu ts/des els anys 2009 i 2010

SUB 14 (IM-IF)  Els nascuts/des els anys 2007 i 2008

SUB 16 (CM-CF)  Els nascuts/des els anys 2005 i 2006

Premis: El primer/ra classificat de cada categoria rebrà un trofeu, els classificats/des del segon al sisè lloc rebran una medalla.

Links

FFCC

Renfe

Imatge…

Falten:

-501Dies -15Hores -13Minuts -47Segons
La 22a. edició de la cursa ha estat anul·lada en
la data programada.
En quant la situació excepcional en què ens trobem
ho permeti, ampliarem aquesta informació
confirmant l'anul·lació definitiva per aquesta
edició o definint una data alternativa de realització.
Així que es prengui aquesta decisió, tindreu
complida informació en la qual també inclourem
les indicacions necessàries referents a les
inscripcions realitzades.
Disculpeu les molesties.

RESULTATS 10K 2019
RESULTATS 5k 2019
RESULTATS 1300m 2019
RESULTATS 700m 2019
PRIMER RECULL DE FOTOS 6/5/2018 i 5/5/2019
REPORTATGE SENCER 21a Cursa 5/5/2019

 

Col·laboradors del Martorell Atlètic Club

Col·laboradors organització