HORARIS DE LES CURSES:

Descarrega PDF amb els horaris

Descarrega PDF amb els circuits 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarrega PDF amb el reglament de la prova 

REGLAMENT XV CROS ESCOLAR LOCAL+ CURSA OPEN i CURSA SOCIAL 2023

Art. 1> El MARTORELL ATLÈTIC CLUB amb el suport de l’Ajuntament de Martorell, organitza el XV CROS ESCOLAR FESTSE DEL ROSER que es durà a terme el diumenge 8 d’octubre de 2023 al circuit que s’habilitarà al C.E. Torrent de Llops, a partir de les 9.30 hores.

 Art. 2> Els horaris, categories i distàncies de les curses així com un plànol dels recorreguts s’indiquen en full annex. Les incidències amb pitrals i inscripcions es resoldran una hora abans de l’inici de les curses a la secretaria del circuit. Tota la informació actualitzada respecte a la prova es pot trobar a www.martorellatletic.cat.

Art. 3> Tots els atletes hauran de tenir la seva corresponent llicència tramitada per la temporada en curs.
Com que molts nois i noies no en disposen, el MAC es farà càrrec de les despeses d’una llicència de dia per cada participant. A causa de l’alt cost d’aquest servei ens veiem obligats a modificar el sistema d’inscripcions a fi d’ajustar la despesa al nombre real de participants, així les inscripcions solament es podran fer de les següents formes:

a) PRESENCIALS: fins a les 20.00 del dimecres 4 d’octubre a les oficines del MAC al C.E. TORRENT DE LLOPS. (Horari d’oficina: dilluns, dimecres i divendres de 18.00 a 19.30).
b) PER INTERNET: Al formulari habilitat a la pestanya XV CROS ESCOLAR en www.martorellatletic.cat

No es pot assegurar poder fer inscripcions el mateix dia de la prova ni la validesa de les inscripcions realitzades fora de termini.

Art. 4> Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova. Cada participant haurà de portar el pitral degudament engantxat a la samarreta i no està permès doblegar-lo.

Art. 5> A totes les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà classificació separada per cadascuna d’elles.
Es farà una classificació per escoles sumant 6 punts el primer, 5 el segon, 4 el tercer, 3 el quart, 2 el cinquè i 1 el sisè de cada cursa.
Els millors corredors/res de cada categoria no pertanyents al Martorell Atlètic Club podran ser convidats a un mes d’activitat guiada i la participació amb els equips del MAC a dues competicions del Circuit Català de Cros.

Art. 6> Hi haurà trofeu pel primer/ra classificat de cada categoria i medalles per als/les classificats/ades del segon lloc al sisè de cada categoria.
EXCEPTE A LES PROVES OPEN i SOCIAL, LA PREFERÈNCIA D’ACCÉS A LES MEDALLES ES PELS ATLETES DE LES ESCOLES DE MARTORELL ESPECIFICADES AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ O DEL MAC.
Hi haurà un trofeu pel primer, segon i tercer col·legi classificat a la jornada de cros.
Els pares i mares participants podran puntuar, si ho volen i ho indiquen a la inscripció, per l’Escola dels seus fills/es.

Art. 8> Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit a l’organització i només seran acceptades fins 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa.

Art. 9> Les curses només podran ser suspeses en cas que per inclemència del temps o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització, sent el seu veredicte inapel·lable. Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el Reglament de la FCA.
El MARTORELL ATLÈTIC CLUB i l’AJUNTAMENT DE MARTORELL, no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició. La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del preceptuat en aquest Reglament.
Tot el preceptuat al present reglament podrà sofrir les variacions necessàries per complir amb la normativa COVID en vigor el dia de l’acte.

GRACIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ : HEM EXHAURIT ELS DORSALS I LES INSCRIPCIONS ESTAN TANCADES.
EL DIUMENGE 8 D’OCTUBRE DE 8:30 a 9:30 NOMÉS PODREM INSCRIURE LES BAIXES RECUPERADES.
SI ESTÀS INSCRIT I NO POTS VENIR ENVIA’NS UN CORREU A mac@martorellatletic.cat PER PODER INSCRIURE ALTRES PERSONES.

 

 

VULL FER LA INSCRIPCIÓ D’UN GRUP,  PUC FER-HO?

Per una millor gestió de les llicències de dia hem hagut de limitar les inscripcions de grups i sol es podran realitzar individualment i pel pare, mare o tutor.

COM SABER SI ESTIC CORRECTAMENT INSCRIT?

Just després de fer la inscripció t’haurà arribat al correu que hagis indicat la confirmació de la inscripció amb les dades aportades.

HI HA UN ERROR EN LES DADES APORTADES, QUE HAIG DE FER?

No et preocupis, repeteix la inscripció.

SI LES INSCRIPCIONS ESTAN TANCADES, HI HA ALGUNA FORMA DE REALITZAR UNA INSCRIPCIÓ?

Fora del període d’inscripció no podem assegurar la disponibilitat de dorsals lliures. No accepten reserves i tots els dorsals que es puguin reassignar s’adjudicaran a la secretaria del circuit des de les 8:30 a les 9:00 hores del dia 9 d’octubre per rigorós ordre de petició.

ON ES PODEN RECOLLIR ELS DORSALS?

Al C.E. Torrent de Llops, a la secretaria del circuit, que estarà degudament senyalitzada.

COM PODREM VEURE ELS RESULTATS DE LES CURSES?

Al costat de secretaria hi haurà un panel de resultats. El mateix dia 9 d’octubre a la tarda es penjaran els resultats oficials a aquesta mateixa pàgina.

ENS PODREM DUTXAR DESPRÉS DE LES CURSES?

Sí, hi haurà un servei de vestuaris femenins i masculins pels participants al XIV CROS ESCOLAR FESTES DEL ROSER.

ON PODEM DEIXAR EL COTXE?

No tindreu gaires problemes d’aparcament, però us recomanem aquestes zones molt properes a la pista d’atletisme.

Links

Falten:

-281Dies -19Hores -52Minuts -37Segons

*

Col·laboradors del Martorell Atlètic Club

 

 

Loading