CAMPIONAT DE CATALUNYA 10.000 m. -Santa Coloma de Gramenet 25/03/17

Finalment tres van ser els atletes del MAC que van disputar el Campionat de Catalunya de 10000 m a les pistes Antonio Amorós a Santa Coloma de Gramenet el dissabte 25 de març. Després de patir per la possible suspensió per les pluges de divendres, els atletes van haver de suportar el vent molest que no va parar en tota la tarda.
El torn dels nostres el va obrir Esmeralda Zaragoza, que va esborrar totes les dubtes de les dues últimes competicions i va saber estar lluitant en tot moment en una cursa tàctica amb les que van ser les seves companyes de podi. Esmeralda amb un temps de 43:14:52 es va adjudicar la medalla de bronze a tan sols 12 centèsimes de l’argent, a la que serà la seva última cursa a la categoria F40. La pròxima i a Martorell correra com F45 .
Els homes, Jose Antonio Hernandez amb 37:21:47 i Carles Salvador amb 40:22:17, davant de la manca d’atletes de nivell semblant, van haver de lluitar en solitari durant les 25 voltes de la prova.
Enhorabona a tots i a entrenar fort pel proper Campionat que serà a casa, a la 19a. Cursa de Martorell i 24è. Campionat de Catalunya de 10k en ruta.