UNA MÍNIMA PEL CAMPIONAT D’ESPANYA I UNA MEDALLA DE BRONZE

Cap de setmana intens pel MAC amb diferents campionats. Dissabte al matí, l’atleta sub14 Miquel Andreu es va desplaçar fins a Sabadell per disputar la final, del salt de llargada, del Campionat de Catalunya de pista coberta. Després de classificar-se, el passat cap de setmana, amb un salt de 4.43, Miquel arribava a la final amb els deures fets.

Tot i això, Miquel no va començar amb bon peu fent un primer nul, però en l’últim salt va fer un registre de 4.36m que finalment el situava 9è de Catalunya.

RESULTATS SUB14

A la tarda va ser el torn dels atletes sub20. El MAC va presentar a dues atletes femenines. En primer lloc, la mig fondista Laia Castaño, va competir en els 1500mll, on va fer una bona cursa i es va quedar a molt aprop de la seva marca amb 5:14.61. Laia amb aquesta marca va finalitzar la 10a de Catalunya.

L’altre atleta va ser Cristina Cámara, que va córrer les semifinals dels 60m.t. on va fer una cursa excel·lent. Cristina va millorar la seva anterior marca amb 9.65” i es va classificar per a la posterior final. Aquesta marca també li dona accés als propers campionats estatals

A la final, Cristina va finalitzar 5a de Catalunya i va tornar aconseguir marca personal amb 9.53”. Per tant, Cristina tornarà a competir el següent cap de setmana al Campionat d’Espanya de pista coberta a Sabadell.

RESULTATS SUB20

Diumenge, es va disputar el campionat de Catalunya sub16 de pista coberta a Sabadell. Snizhana i Adrian Nicolae van ser els dos representants.

Snizhana va competir en les semifinals dels 60mll, on, tot i no passar a la final, va fer una cursa genial i va aconseguir marca personal, 8.37”.

Adrian Nicolae ho va fer en les semifinals dels 300mll, que va establir nova marca personal amb 38.19” i va passar a la final.

A la final, Adrian va a tornar a fer una cursa brillant, on va entrar a meta en tercer lloc, amb una marca de 38.48”. Fet que el permetia pujar al podi per endur-se la medalla de bronze.