1A JORNADA DE PISTA 16/10/2016

20161016_102055

Esplèndid matí atlètic al CE Torrent de Llops, on es va celebrar la 1a jornada de pista del X Campionat escolar.

Jornada que va començar amb els 1.000m.ll. amb victoria de Laia Castaño(cadet) i Èlia Cascalló (infantil). Posteriorment en els 600m.ll. es van endur les primeres posicions Miquel Andreu (Benjamí) i Alicia Martret (Aleví).

En les curses de velocitat, 60m.ll., les victories van ser per Yago Paez (Prebenjamí), Julia Miret (Benjamí) i Eric Hernica (Aleví). En els 60m.t. la primera posició va ser per Keira Lázaro (Aleví). Finalment, els més grans van disputar el primer lloc en els 80m.ll. i 100m.ll., els guanyadors van ser Arnau Miret (Infantil) i David Andreu (Cadet).

En llançaments, pes i pilota, les medalles d’or van ser per Mireia Cinto (Cadet) i Pablo Palos (Benjamí).

En el salt de llargada, els millors salts van ser per Eric Hernica (Aleví), Claudia Chico (Benjamí), Èlia Cascalló (Infantil) i Ainhoa Vázquez (Prebenjamí).

La jornada ha anat de menys a més on el plat fort l’hem tingut al salt d’alçada. Arnau Miret ha saltat 1,58m superant el rècord anterior d’infantil. En Cadet la victoria ha estat per David Andreu.

Finalment, en els relleus 4x60m els guanyadors han estat Hugo-Adrian-Albert-Xavier (MAC) en categoria Aleví. En Benjamí la victoria se l’han endut Ainhoa-Nekal-Lucia-Claudia (Mixte).

I en els 3x100m les victories han estat per Gema-Laura-Èlia (MAC) en infantil i Sara-Laia-Mireia (MAC) en cadet.

RESULTATS:

Deixa un comentari